Smażysz potrawy świąteczne? Nie wylewaj tłuszczu po smażeniu do zlewu
1 rok temu
Zdjęcie: Opoka
Nie należy wylewać tłuszczów po smażeniu do ubikacji lub zlewu, bo nie rozpuszczają się one w wodzie i tworzą w rurach trudne do usunięcia zatory, co może prowadzić do zapchania kanalizacji - wskazuje Zakład Wodociągów i Kanalizacji w Łodzi.
Powiązane
IPN – wspólny czy partyjny?
1 godzina temu
Lęk przed przyszłością. Jak zbudować wewnętrzną odporność
1 godzina temu
Morze kryształowe (θάλασσα ὑαλίνη thalassa hualinē)
1 godzina temu
Wizyta duszpasterska w parafii Wszystkich Świętych
1 godzina temu
Komentarz do Ewangelii, 27 listopada 2024
3 godzin temu
Polecane
Knurów: Kreatywność na ekologicznym poziomie
6 godzin temu