Smażysz potrawy świąteczne? Nie wylewaj tłuszczu po smażeniu do zlewu
1 rok temu
Zdjęcie: Opoka
Nie należy wylewać tłuszczów po smażeniu do ubikacji lub zlewu, bo nie rozpuszczają się one w wodzie i tworzą w rurach trudne do usunięcia zatory, co może prowadzić do zapchania kanalizacji - wskazuje Zakład Wodociągów i Kanalizacji w Łodzi.
Powiązane
Nie zobaczę sensu. I dlatego o niego pytam
3 godzin temu
Czy Jezus żąda za dużo?
4 godzin temu
Ceny biletów lotniczych pójdą w górę
4 godzin temu
„Pójdź za Mną”, które słyszy Mateusz, wyrywa go z mroków
5 godzin temu
Polecane
Maraton badań nad dystrofią mięśniową trwa
3 godzin temu
Czy rak prostaty może się cofnąć?
5 godzin temu