Smażysz potrawy świąteczne? Nie wylewaj tłuszczu po smażeniu do zlewu

Zdjęcie: Opoka
Nie należy wylewać tłuszczów po smażeniu do ubikacji lub zlewu, bo nie rozpuszczają się one w wodzie i tworzą w rurach trudne do usunięcia zatory, co może prowadzić do zapchania kanalizacji - wskazuje Zakład Wodociągów i Kanalizacji w Łodzi.
Powiązane
Ważny gest ze strony biskupów USA. Hołd dla ofiar
1 godzina temu
Dariusz Kowalski – historia uczy nas wierności
2 godzin temu
Szlaki Nadziei. Odyseja Wolności
3 godzin temu
Polecane
3 trendujące altcoiny do obserwacji w tego weekendu
2 godzin temu
Potok Krasna w Cieszynie będzie dalej regulowany
3 godzin temu
Upalne lato zmienia niemieckie domy
4 godzin temu
To koniec! Unia Europejska NAPRAWDĘ nienawidzi USDT
5 godzin temu