Smażysz potrawy świąteczne? Nie wylewaj tłuszczu po smażeniu do zlewu

Zdjęcie: Opoka
Nie należy wylewać tłuszczów po smażeniu do ubikacji lub zlewu, bo nie rozpuszczają się one w wodzie i tworzą w rurach trudne do usunięcia zatory, co może prowadzić do zapchania kanalizacji - wskazuje Zakład Wodociągów i Kanalizacji w Łodzi.
Powiązane
Bez Jezusa jesteśmy skazani na niezrozumienie naszego życia
1 godzina temu
Relacja z Nazarejczykiem
2 godzin temu
Onet Rano. – 23.04
2 godzin temu
Polecane
Solana znowu wyprzedza Ethereum. Tym razem chodzi o staking
1 godzina temu
Odwołanie wydarzenia Ekologiczna Gra Miejska
2 godzin temu
Rząd rezygnuje z podwyżek podatków. Nie z własnej woli
2 godzin temu
Druga Aleja Wiśniowa w Krakowie (ZDJĘCIA)
4 godzin temu