Kiszone ogórki czy koreańskie kimchi? Co bardziej wpływa na mózg?
1 rok temu
Zdjęcie: Opoka
Spośród 200 objętych badaniem sfermentowanych pokarmów prawie wszystkie wywierają pozytywny wpływ na zdrowie jelit i mózgu – informuje brytyjskie Towarzystwo Mikrobiologiczne.
Powiązane
Raczej radykalizm personalistyczny niż personalizm
57 minut temu
Konieczne są reformy ONZ
3 godzin temu
Biskupi UE apelują o docenienie roli nauczycieli religii
3 godzin temu
Przebaczyłem zabójcy brata
3 godzin temu
Bóg chce nas prowadzić najlepszą drogą dla zbawienia
3 godzin temu
Wspomnienie odnalezienia ciała świętej Klary z Asyżu
3 godzin temu
Komentarz do Ewangelii, 24 września 2024
3 godzin temu
Polecane
Masz stary kominek? Wymień albo szykuj się na wydatki
3 godzin temu
Fala powodziowa zbliża się do Cigacic
3 godzin temu