Kiszone ogórki czy koreańskie kimchi? Co bardziej wpływa na mózg?

Zdjęcie: Opoka
Spośród 200 objętych badaniem sfermentowanych pokarmów prawie wszystkie wywierają pozytywny wpływ na zdrowie jelit i mózgu – informuje brytyjskie Towarzystwo Mikrobiologiczne.
Powiązane
ONZ: Haiti w cieniu głodu i przemocy
1 godzina temu
CZY ŚWIECISZ ŚWIATŁEM CHRYSTUSA?
2 godzin temu
Godzina, pora, chwila (ἡ ὥρα hē hōra)
4 godzin temu
Polecane
Greta Thunberg: Zostałam porwana przez siły izraelskie
1 godzina temu
PIESZY RAJD SOLIDARNYCH – PIERWSZA EDYCJA JUŻ ZA NAMI!
1 godzina temu
Czy posiadacze ADA sprzedadzą po słabych wynikach Cardano?
1 godzina temu
Zrównoważona produkcja mleka to szansa dla biogazu
2 godzin temu