Jak gotować jajka? Ekspertka: im delikatniejsza obróbka cieplna, tym jajko zdrowsze
1 rok temu
Zdjęcie: Opoka
Im delikatniejsza będzie obróbka termiczna, tym jajko zostanie podane w zdrowszej postaci – tłumaczy dr Agata Kiciak z zakładu technologii i oceny jakości żywności w katedrze dietetyki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego.
Powiązane
Św. Jakub z Marchii, Wyznawca, Franciszkanin (28 listopada)
1 godzina temu
Parafia w Przystajni powitała Matkę Bożą
2 godzin temu
Komentarz do Ewangelii, 29 listopada 2024
3 godzin temu
Węgry: coraz szybciej ubywa obywateli
3 godzin temu
Warsztaty muzyczne Chóru Paradiso
5 godzin temu
Polecane
Rynek kryptowalut to nie jest rosyjska ruletka
1 godzina temu
Piaski – stają się miejscem mlekiem płynące
6 godzin temu