Jak gotować jajka? Ekspertka: im delikatniejsza obróbka cieplna, tym jajko zdrowsze

Zdjęcie: Opoka
Im delikatniejsza będzie obróbka termiczna, tym jajko zostanie podane w zdrowszej postaci – tłumaczy dr Agata Kiciak z zakładu technologii i oceny jakości żywności w katedrze dietetyki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego.
Powiązane
Telefon do biskupa [FELIETON]
4 godzin temu
Komentarz do Ewangelii, 15 maja 2025
4 godzin temu
Michał Kłosowski: o papieżach i polityce [FELIETON]
5 godzin temu
Portugalia-Hiszpania: Na pielgrzymim szlaku
5 godzin temu
Polecane
Więcej dobrych dróg w gminie Zbójna
5 godzin temu
Ta kryptowaluta może urosnąć na dniach! Oto powody!
5 godzin temu
To dlatego Bitcoin znowu zaczął mocno rosnąć!
5 godzin temu