Jak gotować jajka? Ekspertka: im delikatniejsza obróbka cieplna, tym jajko zdrowsze
2 lat temu
Zdjęcie: Opoka
Im delikatniejsza będzie obróbka termiczna, tym jajko zostanie podane w zdrowszej postaci – tłumaczy dr Agata Kiciak z zakładu technologii i oceny jakości żywności w katedrze dietetyki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego.
Powiązane
Ładną szopkę odstawili na Jasnej Górze
6 godzin temu
W najnowszym VATICANO: Święci Bożego Narodzenia
8 godzin temu
Komentarz do Ewangelii, 20 grudnia 2025
8 godzin temu








![Rekolekcje adwentowe ks. Michała Olszewskiego "Jestem Owcą", część 5 i 6 [video]](https://www.tysol.eu/imgcache/750x530/c/uploads/news/151406/1766173848b1f824fee5329458cf27e9.png)









